Hauktjern

Da er første natta over og jeg ligger på et svalberg nede ved vannet og nyter sola. Jeg valgte å starte rolig, gå kort og heller få en god start på den lange oppdagelsesferden min. Starten gikk fra parkeringen ved østmarkssetra langs merket DNT sti. På den korte turen inn, fikk jeg testet en sekk som var i tyngste laget og funnet ut at de nye skoene gjør jobben. Teltplassen sto omtrent klar og ventet. Det er fordelen med å være på et sted hvor du slett ikke er alene om å benytte området. Å sette opp teltet gikk fort, tunneltelt er virkelig enkelt å sette opp. Jeg rakk nesten ikke å få utstyret inn i teltet, fører magen rumlet. Jeg tok meg selv i å smile! Gleden av å skulle lage mat ute i naturen er stor. Med laksesalat toppet med honning ristede nøtter og deilig rødvin i turkoppen var kvelden komplett.

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s