Fra Losby til Bysetermåsan

FullSizeRender(1)

Jeg kjenner det kribler i kroppen. Nå får været bare være for ut i mark skal jeg. Etter å ha måttet ned i byen flere ganger på grunn av jobb, har jeg nå noen dager sammenhengende med fri. Ruta jeg har planlagt går innom tre av DNT sine hytter, hvor tanken er å komme seg på vannet i kajakk og kano. Om fisken hadde vært villig til å nappe litt i snøret mitt også hadde det virkelig vært topp! Jeg har vært heldig å få låne litt fiskeutstyr for anledningen. Så får jeg prøve å se hvordan det er, før jeg kjøper eget.

Turen starter på parkeringen ved Losby, derfra går jeg inn mot Røyvannskoia, ca 6km å gå. Planen er å telte der ei natt, før jeg går videre til Bøvelstad (nye 6km). Der tenker jeg å bli i to dager, padle kajakk om den er tilgjengelig og bli kjent i området rundt. Jeg gleder meg veldig til å bare være! Fra Bøvelstad er det knappe 4-4.5km til Øvresaga, hvor jeg skal få selskap av venner på lørdag. Det blir utrolig koselig å få litt selskap etter fire dager alene. På søndag avsluttes ferden ved Bysetermåsan parkering, bare 3.5-4km å gå.

Jeg ser ikke bort i fra at det vil komme endringer underveis, men dette blir den første turen i år hvor jeg får flere dager sammenhengende i marka. Jeg gleder meg vilt!

dav

Oppdatering

jeg har valgt å bytte portal for bloggen, da wordpress har en bedre løsning for mobil og nettbrett. Min gamle blogg finner du på www.viviansreise.blogspot.com OBS! sidene vil fortsette å gå parallellt en stund fremover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.