Sør for Mønevannet

Starten ved Losby Gård

Jeg merker det veldig godt at “prosjektet mitt” er helt i startfasen. Sekken har vært litt for tung og jeg har allerede på fire dager pakket den om to ganger. Noe for å lette vekten og noe fordi jeg stadig finner bedre måter å pakke på. Smarte løsninger dukker opp med erfaring!

I skrivende stund ligger jeg i teltet. Regnet høljer bokstavelig ned. Og jeg priser meg lykkelig for at vi rakk å spise kvelds før himmelen åpnet seg.
Kim slo følge i dag, selv om han skal på jobb i morgen. Utrolig koselig, på samme tid som det ble en god grunn til å ikke gå så langt.

Selv om det er tidlig i fasen, så setter jeg pris på selskap. Noen å dele disse små gledene med. For over alt hvor jeg går, ser jeg noe som er verdt å dele. Og gjennom bloggen får jeg muligheten for akkurat det.

image3  image5

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s