Sør for Mønevannet

Starten ved Losby Gård

Jeg merker det veldig godt at «prosjektet mitt» er helt i startfasen. Sekken har vært litt for tung og jeg har allerede på fire dager pakket den om to ganger. Noe for å lette vekten og noe fordi jeg stadig finner bedre måter å pakke på. Smarte løsninger dukker opp med erfaring!

I skrivende stund ligger jeg i teltet. Regnet høljer bokstavelig ned. Og jeg priser meg lykkelig for at vi rakk å spise kvelds før himmelen åpnet seg.
Kim slo følge i dag, selv om han skal på jobb i morgen. Utrolig koselig, på samme tid som det ble en god grunn til å ikke gå så langt.

Selv om det er tidlig i fasen, så setter jeg pris på selskap. Noen å dele disse små gledene med. For over alt hvor jeg går, ser jeg noe som er verdt å dele. Og gjennom bloggen får jeg muligheten for akkurat det.

image3  image5

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s