Hunden – menneskets beste venn

IMG_20150807_142031

WOW! jeg kan nesten ikke tro det! Med skrekkblandet fryd sitter jeg her, nesten lamslått. Jeg har fått meg hund! Om enn bare for det neste halvåret. Jeg har fått mulighet til å dele teltlivet med Kvist. Ei søt lita alaska husky tispe fra Kennel BC Husky på Røros. Hun er litt for liten for hundespannet og da jeg fortalte min venninne om mitt halvår i telt, foreslo hun at Kvist kunne komme å bo med meg. Woohoo!!!

Teltlivet kommer til å bli oppgradert mange hakk. Nå har jeg noen ved min side, en å dele dager og netter med. Ensomhet er ikke lenger et tema. Likevel er det ikke bare rosenrødt. Jeg må vite at jeg kan ivareta henne på en god måte, mat, utstyr, stell og trening. For at dette skal være forenelig med teltlivet har jeg gjort litt undersøkelser i forkant av avgjørelsen, om at Kvist skal bo hos meg. Jeg har vært utrolig heldig og fått lov å ha Kvist på Skjelbreia. Oslomarka Trekkhundklubb sitt tilholdssted. Jeg kan ta buss ut til Krokhol (Buss 550) og derfra er det ca 8km inn. På grunn av veibom tenkte jeg å benytte sykkel inn og ut de 8km, for å spare tid. Teltet vil bli plassert i området rundt de dagene jeg har behov for å ha Kvist trygt oppstallet. Men så fort helgen kommer vil vi dra på oppdagelsesferd, lenger inn i marka. received_10207236851430533 IMG_20150806_221555(1) received_10207236851750541

4 thoughts on “Hunden – menneskets beste venn

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s