Linderud – Nordmarka

bty

I går hadde jeg første skoledag på Lovisenberg Diakonale Høgskole. Det føltes litt ut som om jeg ble ristet ut av den deilige boblen jeg har levd i, siden jeg flyttet ut i marka. Å skulle sjonglere skole, jobb, trening og teltliv krever litt mer, enn bare det å leve i marka. Men det var godt å se igjen alle de fine menneskene jeg går på skole sammen med, og jeg vet at alt vil gli litt lettere når jeg får inn gode rutiner.

Store oppgaver skal en begynne på, ikke tenke på

Etter skolen ble det tid for trening sammen med en god venninne. Treningssenteret har fått stått litt på vent den siste uken, siden jeg har prioritert å være mest mulig ute. Men det var deilig å komme litt i gang igjen! Jeg avsluttet en fin og hektisk dag med å blakke meg selv ved innkjøp av pensum litteratur og kaffe med ei god venninne. Plutselig var kvelden der. Med sekken på ryggen bråbestemte jeg meg for å prøve en natt utenfor Østmarka. Linderud ligger lett tilgjengelig og er nært skolen, så da fikk jeg mulighet til å sove ut litt. Og det på tross av at det ble litt sent.

Linderud har utallige tur -og treningsmuligheter. Kjører du opp til Linderud Leir, er det 4km fin tur opp til Linderudkollen. Alternativt Kan du ta t-bane eller buss 31 og hoppe av ved Linderud senter å gå opp. Det er en bynært og lett tilgjengelig, noe som ble synlig når jeg skulle sette opp telt. Det er uttallige stier og du må et godt stykke inn for å kunne få “være alene” i marka. Men for en dagstur er det et velegnet og flott område å besøke!

sdr

dav

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.