Bysetra – Første dag med Kvist

dav

På fredag kom Carina og Bento (eierene) med Kvist. Ei sjarmerende, men forsiktig frøken. På tross av at hun er litt skeptisk til det nye er hun utrolig kosete og lett å bli kjent med. Etter en stund måtte Carina og Bento reise. Jeg hadde allerede planlagt en dag sammen med min venninne Ingrid, så vi tok turen inn i marka igjen. Siden vi var mest opptatt av å ha en koselig jentekveld ble Bysetra plassen.

Bysetra er tilholdssted for speidere, som jeg første gang ble kjent med gjennom en “gammel” speider. Der er det ei hytte, en stor og flott gapahuk, bord og bålplass. Det er et flott område og et sted å dele med andre. Det ligger nært til parkeringen ved Bysetermåsan, så det passer både som en kort tur for de minste, men også som avsluttning av en rundtur for de som ønsker å gå litt lengre.

Ingrid, Kvist og jeg koste oss veldig. Praten gikk lett og i det varme været, var det fint å nyte grillede pølser, over åpen ild. Når solen gikk ned la vi oss til å sove i gapahuken, en deilig forandring i teltilværelsen. Kvist satte også stor pris på sengetid, da hun fikk lov å dele liggeunderlag med Ingrid. Der ble hun rolig, natten gjennom. Ingen tvil om at hun er en kosehund.

sdr

dav

sdr

dav

dav

2 kommentarer om “Bysetra – Første dag med Kvist

  1. Spennende prosjekt, ser fram til å lese frem mot jul 😉 lykke til 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.