Tiden flyr

dav Meg og Kvist på bytur

Jeg har fått mange koselige henvendelser etter min blåmandag. Må si jeg setter  utrolig stor pris på at mennesker rundt meg viser omsorg.

De siste dagene har bare svunnet hen. Det å reise inn og ut til Skjelbreia tar tid, spesielt nå som jeg har jobbet en del. Jeg kan ihvertfall ikke si noe på været, som har vært helt etter boka, da er det ikke annet å gjøre enn å nyte marka!

Jeg har vært litt uheldig og sliter med nakken og skulder muskulaturen, noe som har sørget for et par netter inne under tak. Jeg går til behandling for det nå og håper på at det ikke er betennelse. Men storsekken må nok stå en stund til. Heldigvis finnes det mange fine muligheter for overnatting uten telt og på Skjelbreia kan jeg sette igjen sekken min.

En positiv grunn for at jeg har vært litt fraværende er forberedelser til min søsters 30 årsdag. Min søsters  bursdagsgave er en egen blogg som fokuserer på sunn mat og hjemmetrening for familier. Det er utrolig gøy, men litt tidkrevende mellom jobb, studier og tiden ute i marka. 🙂

dav

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s