Tiden flyr

dav Meg og Kvist på bytur

Jeg har fått mange koselige henvendelser etter min blåmandag. Må si jeg setter  utrolig stor pris på at mennesker rundt meg viser omsorg.

De siste dagene har bare svunnet hen. Det å reise inn og ut til Skjelbreia tar tid, spesielt nå som jeg har jobbet en del. Jeg kan ihvertfall ikke si noe på været, som har vært helt etter boka, da er det ikke annet å gjøre enn å nyte marka!

Jeg har vært litt uheldig og sliter med nakken og skulder muskulaturen, noe som har sørget for et par netter inne under tak. Jeg går til behandling for det nå og håper på at det ikke er betennelse. Men storsekken må nok stå en stund til. Heldigvis finnes det mange fine muligheter for overnatting uten telt og på Skjelbreia kan jeg sette igjen sekken min.

En positiv grunn for at jeg har vært litt fraværende er forberedelser til min søsters 30 årsdag. Min søsters  bursdagsgave er en egen blogg som fokuserer på sunn mat og hjemmetrening for familier. Det er utrolig gøy, men litt tidkrevende mellom jobb, studier og tiden ute i marka. 🙂

dav

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.