Turmat – Paleo vaffel

dav
Paleovafler passer også til matallergikere!

Jeg fant fantastiske paleo vafler på under vårt tak som er gode både med pålegg eller ganske enkelt slik de er!  Oppskriften er til ca 3 vaffelhjerter, men jeg dobler den ofte fordi de er veldig godt egnet til å fryse, spise som matpakke eller umiddelbart når de enda er varme. Vaflene får plass her fordi de er supre som nistemat. spis de gjerne kalde, eller varm de litt i folie på bålet.

Ingredienser 

3stk egg

1,5dl kokosmelk

2ss smeltet kokosolje

0,5dl kokosmel

1ss fiberhusk

Eventuelt: litt vaniljepulver, kardemomme eller kanel.

Oppskrift

Visp sammen egg og kokosmelken til det blir luftig. Smelt så kokosoljen på lav varme og hell ned i eggeblandingen. Bland de tørre ingrediensene og visp også dette inn i eggerøren. Pensle det varme jernet med kokkosolje og stek vaflene gyldne. OBS! røren er noe tykkere enn vanlig, så dra den litt utover før du presser sammen vaffeljernet.

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s