På Oslofjorden med RIB

12145105_1035978873087906_458384139_n

Jeg er så utrolig heldig som har den jobben jeg har. I Arrcom handler det om å gi andre gode opplevelser, og på veien får jeg så utrolig mye igjen. Jeg har til nå hatt gode opplevelser padlende på vann, svevende over et juv, hoppende fra stein til stein nede i juvet, lekt i parken. Og slik fortsetter det! Arrcom består av en rekke mennesker med variert bakgrunn, med en felles lidenskap for å skape gode opplevelser for andre. Men vi jobber ikke alene. En av Arrcom sine gode samarbeidspartnere er RIBoslo, som vi fikk være med på tur for å oppleve Oslofjorden.

Så hva er egentlig en RIB? RIB er en rigid-inflatable boat, som vil si en stiv oppblåsbar båt. Uten at jeg skal flashe med store kunnskaper om båt (for de kunnskapene har jeg ikke), er RIB en svært stabil og sjødyktig båt. Den oppblåsbare slangen gjør at båten ikke synker, selv når båten får skylt store mengder vann ombord. Båten til RIBoslo som vi var med gjorde 50knop. I bølgene bak Color line skal det ikke mye fart til før båten letter og får det til å kile litt ekstra i magen. Jeg kan vel si det slik at smilet mitt gikk fra øre til øre, og der ble det hengende til turen var over. Har du mulighet til å bli med på en slik tur, anbefales det på det sterkeste! Jeg fikk sitte helt fremst og fikk dermed en god del nærkontakt med vannet. Følelsen av å kunne ta på vannet i skarpe svinger eller motta sjøsprut etter at båten har vært i luften, er ubeskrivelig! RIBoslo gjorde en fin avslutning på turen vår, med å fortelle litt historie langs Oslofjorden på tur inn til Aker brygge. Lærerikt, spennende og ikke minst gøy!

Bilder & Video

  • Featured Image er tatt av Are Tallaksrud, følg han på instagram  for flere actionbilder
  • Toppbildet er en standar selfie jeg tok av meg og sjefen 😉
  • Videon er av vår opplevelse på vannet (jeg er foran til venstre 😉 ) Videoen er laget av Are Tallaksrud og klippet av Fredrik S. Robertsen og lånt fra RIBoslo

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.