Bertrands Metode

sdr
link til episoden finner du nederst på siden. bildet er fra TV3

 

Samlivsbrudd kan være fryktelig vondt. I  fjor gjennomgikk jeg et ganske stygt samlivsbrudd, med salg av leilighet og flytting. I denne prosessen ble behovet for å gjøre noe med livet mitt så inderlig sterkt. Jeg har vel egentlig alltid vært en “pleaser”, en som er villig til å gjøre det meste for andre, selv om det gikk på bekostning av meg selv. Jeg flyttet til Oslo, byen jeg aldri ville bo i, valgte bort drømmen om en Forsvarskarariere til fordel for mannen jeg trodde jeg skulle dele livet mitt med. Jeg sier ikke at dette var den andres feil, men slik var jeg som person.

Å få livet snudd på hodet tente en flamme i meg. Aldri mer skulle jeg la meg selv komme i siste rekke! Jeg nektet å la meg synke ned i sorgen og klarte å ta tak i det allerede første dag. Dagen hvor jeg innså at mannen jeg delte bolig med ikke var den jeg trodde, valgte jeg å snu det hele til min fordel. Jeg bestilte min første sangtime, dro å trente med min personlige trener og midt i det hele fikk jeg mulighet til å  delta på Bertrands metode.

Krokodilletårene fikk også plass i min nye tilværelse, men de fikk ikke bli altoppslukende. Jeg begynte å se meg etter sted å bo på samme tid som jeg ble med på alt. Ble jeg spurt om noe svarte jeg “JA!”. Så da de ringte fra TV3 og sa de ønsket å delta i programmet, sa jeg nettopp det; JA!

TV stjerne og F-kjendis… Det handlet aldri om å få delta på TV, det var vel heller minuset med det hele. Men jeg satte stor pris på å få et utenfra perspektiv på meg selv. Jeg trengte noen til å hjelpe meg å flytte fokus, lage mål, vise meg at jeg kunne tro på meg selv! Jeg tenker at du kan se selv, hva tenker du om min forandring i løpet av episoden? Trykk på linken her:

BERTRANDS METODE EPISODE 10

Bilder og link er hentet og kan sees gratis på TV3 play

 

4 kommentarer om “Bertrands Metode

  1. Du e bare super flink! Du e heilt RÅ Vivian 🙂
    Du klare det du sett dæ som mål! Du må bare ha trua!! 😀
    Bare se på ka du har gjort med Kvist!! Du har gitt mæ ein heilt ny hund 🙂 Ein hund med mye mer selvtilitt og glede! Æ har trua på at du kan klar alt du sett dæ som mål! Bare husk å sett dæ sjøl først av og te. Glæde mæ te å følg dæ videre å hør koss det går 😀
    STÅ PÅ!! <3 Æ har trua!!!

    1. Tusen takk Carina!! så god du er <3 Kvist hadde mye av det når hun kom da, hu trengte bare litt "alenetid", fine gulljenta <3 Takk for tilliten! veldig glad for at vi møttes i Rommolslia. Noen vennskap kommer overraskende på og er noen av de beste! Glad i deg Carina!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.