Ukens Romanse på turjenter.no

 

turjentene

mde

 

www.turjentene.no er bloggen som er skrevet av turjenter til turjenter. Bloggen har et mål om at jenter skal kunne inspirerte og engasjerte hverandre, dele tips og dra på turer sammen. Skape et fellesskap…

Bildet som ligger på instagram:

vivianogkim

Som friluftslivjente er det ekstra morro at mitt innlegg “Frieri i Østmarka” og bildet på instagram blir nevnt, som ukens romanse. Jeg synes det er utrolig fint å få dele en av mine største opplevelser med andre. Når jeg skriver gjenopplever jeg hendelsen på nytt, men når jeg deler det jeg har skrevet er det som å oppleve det hele en tredje gang. Når andre deler sine følelser og reaksjoner på det jeg skriver, forsterker minnene mine.

Et lite dikt fra meg på slutten av dagen

Å skrive skaper åpning,

for å gjenoppleve minner.

Og huske selv de minste ting,

Slik at gledene ikke forsvinner.

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s