Ukens Romanse på turjenter.no

 

turjentene

mde

 

www.turjentene.no er bloggen som er skrevet av turjenter til turjenter. Bloggen har et mål om at jenter skal kunne inspirerte og engasjerte hverandre, dele tips og dra på turer sammen. Skape et fellesskap…

Bildet som ligger på instagram:

vivianogkim

Som friluftslivjente er det ekstra morro at mitt innlegg “Frieri i Østmarka” og bildet på instagram blir nevnt, som ukens romanse. Jeg synes det er utrolig fint å få dele en av mine største opplevelser med andre. Når jeg skriver gjenopplever jeg hendelsen på nytt, men når jeg deler det jeg har skrevet er det som å oppleve det hele en tredje gang. Når andre deler sine følelser og reaksjoner på det jeg skriver, forsterker minnene mine.

Et lite dikt fra meg på slutten av dagen

Å skrive skaper åpning,

for å gjenoppleve minner.

Og huske selv de minste ting,

Slik at gledene ikke forsvinner.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.