UT – Jeg skal ut!

sdr
Jeg skal UUUUUT!!! 😀

Oh yes! endelig! Endelig har jeg jeg gjort unna det meste av må – skal – burde. Jeg ble ferdig med eksamen for bare få timer siden og fortet meg hjem for å pakke.

Leiligheten ser ut som ei bombe, men det får bare vente. Notater, permer, bøker og penner skal nå bare få lov å ligge. Jeg skal UT! Dette øyeblikket har jeg ventet på nå i en måned fylt med “må, bør og skal” og jeg tror at det hadde gått noen ille om de hadde prøvd å hindre meg i dag… Jeg må le litt, her jeg skriver litt sånn ivrig på tastene, mens klærne ligger klar på gulvet, for å pakkes i sekken.

Siden det er lenge siden jeg har gått med sekk nå får de litt tyngre tingene være igjen hjemme. Det blir kakao, frysetørket mat og jervenduk i natt. Det viktigste er å ikke fryse og ha nok næring. Alle telt og de fancy duppedingsene skal få ligge igjen hjemme. Med unntak av kamera! Det må selvfølgelig få være med og spesielt i dag, hvor jeg har blitt eier av mitt aller første GoPro kamera. Woohoo!! Jeg kan lite og ingenting om det, men nå kan jeg også fange gode øyeblikk på film! Gleder meg veldig til å dele med dere 🙂

Dette er med i sekken:

Sovepose (opp til – 18, kan fort bli 10 kalde i natt)

Liggeunderlag (med dun, tåler -30)

Jervenduk (til nød, eventuelt levegg/tak)

Kjele (koke vann)

Gass + brenner (gass er ikke det beste i kulden, men nå får jeg testet det)

Hodelykt  + ekstra batteri

Folde kniv

Bestikk

Snyltekopp

Vannflaske

Frysetørket mat

Kakao

Stillongs

Balaclava (tynn lue og hals i ett)

Lue

Ullsokker

Termo fleecegenser

Boblejakke

Votter

På kropp: 

Ullundertøy (truse og sports BH)

Ull singlett

Ull trøye

Stilongs tynn

Ullsokker

Turbukse

Fleecegenser

Skalljakke

Fjellsko

Pannebånd (bytter til lue når jeg stopper)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.