Min første Gopro video

Oh yes, jeg har kjøpt meg GoPro kamera og måtte selvfølegelig teste det på min overnattingstur ved Hauktjern.

Hadde et stort ønske om å filme i dagslys, men kulda tok knekken på batteriet, så dette var resultatet. Kan vel ærlig innrømme at jeg har litt å gå på her, men gøy å dele den første videoen likevel!  ser du ikke videoen, prøv youtube.

 

 

Har du tips om bra tilbehør, linker eller måter å bruke mitt nye kamera på, så er jeg klar for å leke med mitt nye actionkamera! 😀

 

 

6 kommentarer om “Min første Gopro video

 1. Så spennande! Eg har faktisk til gode å sove ute i Norge (viss ein ikkje reknar med å sove på varandaen for mange år sidan, men det gjer eg ikkje), men har veldig lyst. men tørr liksom ikkje å berre gjere det. Ser du skal til Tanzania i praksis, gled deg. Eg var i Zambia i fjor og hadde praksis – fantasisk opplevelse, på godt og vondt. 3 av dei beste mnd. i mitt liv.

  1. Hei Marthe! så hyggelig at du legger igjen en kommentar, takk 🙂
   Jeg forstår godt den følelsen du beskriver om å sove ute. Det kan være god hjelp å være flere sammen.
   Var du? som sykepleierstudent? spennende! Jeg gleder meg veldig til å komme meg ned nå. Er nesten ferdigpakket 😀

   1. Ja, som sjukepleierstudent. Var kjempespennande! Ja, pakkinga tek litt tid, men man treng mindre enn man trur 🙂 skreiv om opphaldet mitt på bloggen viss du vil lese, ligg under “praksis”.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.