Tilbakeblikk – Kilimanjaro i FILM

2015-08-01 20.14.41
Mens jeg venter på våren…

 

Jeg er tilbake i Norge igjen og prøver å finne rytmen i hverdagen. Dagene er langt kaldere og siden jeg kom hjem har jeg sett sola en gang. Det er deilig å være tilbake, men foreløpig har jeg bare sett naturen på avstand. Bacheloren fyller dagene og plikter må gå foran lyster en liten stund til. I mellomtiden mimrer jeg tilbake til påskesol og Mount Kilimanjaro…

Filmen starter på dag to og viser glimt fra alle dagene helt til vi er nede fra toppen. Nyt utsikten 😉

 

4 kommentarer om “Tilbakeblikk – Kilimanjaro i FILM

  1. Fantastisk flott film; og musikken du valgte passet så godt til. Sitter her med tårene trillende nedover kinnene. Du e go’😄 Klem Annetine

    Sendt fra min iPad

    > Den 8. apr. 2016 kl. 18.49 skrev Viviansreise : > > >

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.