KONKURRANSE

I 2009 hadde jeg fullført førstegangstjenesten og interessen for friluftsliv hadde vokst betraktelig. Jeg hadde kjøpt meg hund og var ute på mange dagsturer. Når sommeren 2010 kom  var jeg klar for noe mer. Jeg begynte å kjøpe inn telt, primus, sovepose og alt som hører med. For meg var det en stor og ganske ny verden og jeg bestemte meg for å kjøpe et godt og lett tresesongs telt som tålte litt vær. Valget falt på Helsport nordmarka2, med god plass til meg og hunden min. Nå har jeg oppgradert utstyrsgarderoben min til et litt større firesesongs telt og tenker at noen andre kan få glede av mitt nærmest ubrukte telt. Etter to turer er teltet fortsatt helt strøkent og klar for nye eventyr. Vil du vinne teltet?

Lik og kommenter konkurranse innlegget på facebook, DEL gjerne 🙂

Vinneren trekkes og publiseres på facebook og på viviansreise.com 1.juni 2016

 

PREMIEN

Et lett og funksjonelt tresesongs telt. Teltet har en aerodynamisk form som gjør det svært vindstabilt i hardt vær. Det har gode ventileringsmuligheter som sørger for god luftgjennomstrøming og minimal kondensdannelse.

Mål pakket: 16x50cm
Vekt telt: 2,3 kg (inkl. stenger og barduner)
Vekt plugger: 0,35 kg
Stanglengde: 1x270cm + 1x200cm
Tilbehør: Rep Kit (0,15 kg ) innhold: stofflapper, nål og tråd, sømtettemiddel, reperasjonshylse og ekstra stangledd
Innganger: 1
Bagasjerom: 1
OBS! Teltet selges som vist i videoen, teltet er brukt på to turer av opphaver av VIVIANSREISE.

 

KONKURRANSEREGLER
1. Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv.

2. Vinnerens navn og bilde, kan brukes i markedsføring av VIVIANSREISE på nett eller andre kanaler. Bildet og navn av vinner vil bli publisert. Gjennom deltakelse i konkurranser/aktiviteter godkjenner deltakerne en slik bruk.

3. VIVIANSREISE sender premien kostnadsfritt hjem til vinneren innenfor Norge.

4. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

5. VIVIANSREISE forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.

6. Premier som ikke er hentet, eller som er returnert til VIVIANSREISE, tilfaller VIVIANSREISE etter tre måneder regnet fra den dato premien er vunnet.

7. Ved deltakelse i konkurransen på VIVIANSREISE, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger VIVIANSREISE kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. VIVIANSREISE forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.

8. Om konkurransen på Facebook: Applikasjonen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med, Facebook eller andre aktører. Du gir informasjon kun til VIVIANSREISE og ikke til Facebook eller en tredjepart. Informasjonen vil kun bli brukt i applikasjonen du selv har gitt samtykke til.

 

8 kommentarer om “KONKURRANSE

  1. Hadde vør artig å vunnet faktisk 🙂 Har et “2” manns telt. For små unger bare, så et nytt et hadde ikke gjort no når man gjerne vil på telt tur😎

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.