FOLKEFEST

Jeg kjørte over 80mil, fra Oslo til Rørvik for å dra på en fest hvor jeg ikke kjente noen. Det skulle vise seg å være en fantastisk god idee!

Se filmen fra helgen, nederst i innlegget

Jeg og Kim ble invitert på folkefest for en tid tilbake. En av min hans venner hadde flyttet fra Oslo til Rørvik i Trøndelag, for å ta over sin fars bedrift, Folkestad overnatting og Nærøy  dykkesenter. Vi takket ja og gledet oss stort. Men det ble ikke som tenkt og Kim drive stedet tre uker til USA med Heimevernet. Jeg kjente jo ingen og det føltes litt unaturlig å komme alene, til en jeg knapt hadde møtt. Men Jens tok han kontak med meg og det et klart at jeg var hjertelig velkommen, alene også. Sannheten er at når jeg var som mest i tvil ble jeg også fortalt at Børge Ousland sto på deltakerlisten. – Hvem kan takke nei til et slikt tilbud? Ikke denne jenta ihvertfall!!

Jeg hadde noen herlige dager i Levanger før jeg pakket snuppa Ellen og vendte nesa mot Rørvik.På turen opp var jeg så heldig å få selskap i bilen fra Levanger. Det var fint å bli kjent med et nytt ansikt litt i forkant, og Daniel var absolutt en bra fyr å være på roadtrip med! Praten satt løst og turen oppover gikk kjapt.

Vi ankom Folkestad overnatting og jeg lot meg imponere av utsikten. På tomta ligger to hus og en bygning som er dykkesenter og hotell.  På et grønt og landlig område langsved kysten. Det var svalberg på nedsiden av husene og grønne sletter rundt husene. Vi fikk en omvisning og jeg ble imponert over uteplassen! Det var en stor grillplass under tak, danseplatting, to badestamper og badstu-hytte. Derfra var det gåavstand til vannkanten hvor det var satt opp volleyballnett, klart for sandvolleyball. Jeg viste allerede da at denne helgen måtte bli suksess.

Det kriblet litt i magen, men jeg ble tatt godt i mot så det tok ikke lange tiden før jeg ble husvarm. Jeg satte pris på å få bidra litt til forberedelsene og følte meg med en gang inkludert. Det var bare å sprette øllen og gjøre seg klar for en heidundrende folkefest.

DET BESTE FRA HELGEN

  • Møte så mye bra folk!
  • Hilse på Børge Ousland
  • Maten!! (sjømat av alle slag og helgrillet gris)
  • Volleyball
  • Rebusløp (selv om laget mitt ikke vant og jeg måtte “låne” en medalje)
  • Morsom roadtrip
  • Inspirasjon til egen bedrift

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s