Vårt nye hjem

Fra jeg rullet ut fra Bergkrystallen har jeg kjørt 142mil. Kjøreturen fra Levanger til Bjærangfjord varte i 11.5time. Jeg og Mynte fant ut at det var verd å ta det med ro langs veien, flere stopp gjorde det til en behagelig reise. Selv om jeg tror forbipasserende synes vi var rare, der vi jogget frem og tilbake på parkeringsplassen. Det  er viktig å røre på seg 😉

Mynte er tung i kroppen

Hele turen oppover hit har jeg kjent på følelsen av å være på ferie. Kim er igjen i Oslo og en stopp på Levanger forsterket denne følelsen. Men noe endret seg når jeg  nærmet meg Ørnes og fjellene tittet frem. Med ett slo det meg at disse fjellene er tilgjengelig for meg nå. Ikke bare på ferie eller godt planlagte turer, men på ukentlig basis. Det slo luften ut av meg og jeg kjente tårene trille. Gledes tårer, lettelse, ydmykhet blandet med redsel. Det føles uvirkelig og veldig godt å endelig være så tett på naturen. ❤
Her er en smakebit på vårt nye hjem 😊

Jeg har forresten en STOR nyhet å dele med dere, forteller om det i morgen 😉

2 thoughts on “Vårt nye hjem

  1. Du er dyktig og skrive Vivian.Gleder meg til og lese hver gang jeg ser du har lagt ut noe nytt😀 Gleder meg allerede til i morgen😉

    Like

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s