Bondekjærring

Jeg er ikke så fan av ordet “kjærring”. Selv om det er positivt ladet forbindes det i dag ofte med det stikk motsatte. Likevel følte jeg meg som ei skikkelig bondekjærring der jeg sto med motorsaga i dag. Kombinasjonen av å lage utsikt fra stuevinduet og sørge for ved til vinteren forsterket denne følelsen 😉

Klar for dyst!  (Kim sin tolkning: Nå skal jeg bruke motorsag som jeg ikke har brukt på lenge, og jeg husker GODT hvor tungt det var!)

Min (gamle) tante Herlaug var nok glad i grantrær, for de står tett i tett flere steder rundt om hagen. Og jaggu vokser den godt!! Men det gjorde godfølelsen også der jeg fjernet trær og kvistet etterhvert. Jeg har ikke gjort dette siden landbruksskolen og hadde helt glemt hvor gøy det var! Jeg storkoste meg der jeg holdt på så svetten rant.

Mitt aller første tre! (Kim sin tolkning: HAHAHA se! Jeg har tatt mitt første tre. SUCK IT, byfolk!)
Passe fornøyd med meg selv her – haha (Kim sin tolkning: Rusa på glede og mestring. OSLO; TA DEG EN BOLLE! Detta æ livet!)

Glade dager på landet!

2 kommentarer om “Bondekjærring

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.