140 mil til bryllup

Jeg kan nesten ikke vente med å åpne døra når jeg kommer hjem fra jobb. Så fort jeg har låst meg inn går jeg det raskeste bena kan bære meg over gangen og bort til kjøkkenet, hvor Mynte og Ailo venter på meg. Mynte vet nok at jeg er hjemme allerede før jeg parkerer på gårdsplassen. Hun kjenner bilen min nå.

Når jeg møter henne innenfor døren ser hun opp på meg og jeg undrer litt over om hun smiler. Det ser slik ut når jeg bøyer meg ned for å gi henne en klem og en suss. De første minuttene er bare våre.

I dag når jeg kom hjem etter jobb sa jeg navnet til Ailo når jeg gikk bort til valpekassen. Jeg så den lille halen som logret og kjente hjertet gjøre en salto over at lillegutt nå viser tydelig gjensynsglede. Han har allerede blitt en stor og viktig del av familien vår. <3

Dagene går så fort her nordpå! I dag har jeg bodd her i en mnd. 1.august flyttet jeg fra Oslo til Meløy og nå sitter jeg i bilen på tur sørover. Det kribler i magen over å være på tur til Oslo igjen. Sommerfuglene i magen vitner om at det ikke er lenge igjen til jeg tre ut av turbuksen og de behagelige joggeskoene, for å ta på meg hvit kjole…

Det føles helt riktig å legge turbukse på hylla for en dag og tre inn i “prinsesse rollen”. Jeg kan nesten ikke vente med å se Kim stå ved alteret å vente på meg. Jeg må innrømme at jeg er veldig spent på hvordan Kim vil reagere når jeg kommer opp kirkegulvet.
Men nå skal jeg, Mynte og Ailo kjøre sørover og denne gangen har vi valgt kystriksveien for å få litt ferre timer bak rattet. Første ferge ut er fra Forøya og deretter blir det fra Jegtvik. Det er 140mil og ca 16-18timer effektivt kjøring før vi er fremme i Oslo. Så får jeg se hvor langt det går før jeg må rulle ut soveposen og liggeunderlaget…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.