Hvorfor Meløy – i bilder

“Tenk at vi bor her…” Jeg sier det ofte høyt, men tenker det langt flere ganger. Det er så vakkert her, at  selv styggværet er verd å ta bilder av her nord!

Se de vakre bildene

Jeg ønsket og flytte nordover på grunn av naturen. At familien bor her gjorde valget tryggere. Kim elsker også naturen her, men jeg tror han valgte å flytte hit av flere grunner og en av de er meg ❤ Da jeg kom hit 1.august var det enda sommer her. Selv nå når gradestokken kryper under nullpunktet trives vi godt her nord. Det fine med å bo så tett på naturen er at alt slags vær har sin sjarm.

For mange virker det helt fjernt å forlate urbane Oslo til fordel for et sted som ligger 18mil utenfor en by. Det er en snau time til nærmeste pol og hundefor og utstyr bestilles som forsendelse fra Oslo. Men enn så lenge føles der deilig å ha alt litt på avstand. Det kreves planlegging, men når det kommer til stykket så sparer det oss for tid.

Hverdagene blir bare bedre og bedre ettersom valpene vokser til.  Nå kan vi endelig gå på tur og jeg får delt min enorme glede over å være i naturen, med verdens beste venner. Mynte er ei herlig frøken og er gjerne med på de lengre turene. Ailo liker å ta det med ro, han er litt som oksen Ferdinand og liker å lukte på blomstene langs veien. Saga derimot er ei lita fartsmaskin. Hun løper hit og dit når hun går løs, men er den som holder tempoet opp når hun går i bånd.

Jeg tilpasser turene etter hvem som er med på tur, alle tre, en og en, valpene eller bare Mynte. Men her nord finnes det små vakre turer som gjør at vi kommer tett på naturen, selv på de korte turene. Jeg elsker det!  Det er så vakkert her, jeg blir trollbundet flere ganger i uka om ikke hver dag!


Vi lever så fritt her. Stor hage og langt mellom naboene gjør at vi kan gjøre mye uten å tenke på hva andre mener eller synes. Og så tror jeg at jeg tørr påstå at det nordnorske folket er rausere enn Oslo- folket. Ikke med tanke på familie og vennerelasjoner, men ovenfor fremmede. Her ønskes vi velkommen, vi snakker med fremmede på butikken og vi føler at vi er ønsket her. Folk bryr seg, på godt og på vondt – men det er slik jeg liker det. ❤

Tenk at her bor vi…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.