Roadtrip til Bodø

Å kjøpe seg hus er som å takke nei til fritid! Eller som å kjøpe seg arbeid, alt etter hvem du spør. Likevel er det ingenting som byr på så mye glede som å forme sitt eget hjem, steg for steg. Jeg og Kim har brukt utallige timer ute med hundegård, hundehus, ved og parkeringsplass. Kim rømmer innimellom til sivilisasjonen (les: Oslo) og da nytter det ikke å vente på at han kommer hjem igjen!

Bli med oss på roadtrip – se filmen nederst i innlegget

Så i alt arbeidet har vi lært å nyte tiden sammen, i byggingen av et hundehus, på kjøkkenet eller i bilen. Bli med oss på kjøretur til Bodø og få et lite innblikk i hva Meløy og Nordland har å by på. Og innimellom får du et lite innblikk i VivianOGKimHumor 😊😂

4 thoughts on “Roadtrip til Bodø

  1. Kanskje ikke bacon slik som spises.. men beacon [bikon] som er noe helt annet. Noe som sender ut signaler og viser posisjon.. ☺️ Så da får du begynne å rette på folk👍

    Like

  2. Svartistunellen ble åpnet 27. Okt 1985, da søstra og mammaen din kom hjem fra sykehuset. Farfar kjørte, det var et herrens vær og ferga gikk ikke denne dag. Og vi var heldige at de åpnet tunnellen, slik at vi fikk komme hjem;))

    Like

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s