Roadtrip til Bodø

Å kjøpe seg hus er som å takke nei til fritid! Eller som å kjøpe seg arbeid, alt etter hvem du spør. Likevel er det ingenting som byr på så mye glede som å forme sitt eget hjem, steg for steg. Jeg og Kim har brukt utallige timer ute med hundegård, hundehus, ved og parkeringsplass. Kim rømmer innimellom til sivilisasjonen (les: Oslo) og da nytter det ikke å vente på at han kommer hjem igjen!

Bli med oss på roadtrip – se filmen nederst i innlegget

Så i alt arbeidet har vi lært å nyte tiden sammen, i byggingen av et hundehus, på kjøkkenet eller i bilen. Bli med oss på kjøretur til Bodø og få et lite innblikk i hva Meløy og Nordland har å by på. Og innimellom får du et lite innblikk i VivianOGKimHumor 😊😂

4 kommentarer om “Roadtrip til Bodø

  1. Kanskje ikke bacon slik som spises.. men beacon [bikon] som er noe helt annet. Noe som sender ut signaler og viser posisjon.. ☺️ Så da får du begynne å rette på folk👍

    Liker

  2. Svartistunellen ble åpnet 27. Okt 1985, da søstra og mammaen din kom hjem fra sykehuset. Farfar kjørte, det var et herrens vær og ferga gikk ikke denne dag. Og vi var heldige at de åpnet tunnellen, slik at vi fikk komme hjem;))

    Liker

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s