Ei natt i gapahuk med valpene

Etter ni dager hvor jeg og valpene hadde regjert her hjemme, kom endelig Kim og Mynte tilbake. Det ble et gledelig gjensyn både mellom to og firbeinte, sent lørdags kveld. Jeg sto litt bortenfor bilen da Kim slapp Mynte ut og hjertet slo salto i ren jubel over at Mynte viste gjensynsglede. Det var et kort og kjærlig møte, før hun satte i full gallopp rundt på tomta. Opp og ned, hit og dit med en hinsides fart. Du kunne se på henne at lykken var stor over å ha kommet hjem!

Se filmen av vårt høsteventyr

Tiden alene med valpene har vært veldig utviklende, både for meg og dem. Nå ble det ikke Mynte de diltet etter på tur, men jeg ble tryggheten i hverdagen. Det ble en ressurs å være alene med de for trening av innkalling og kontakt. Og jeg brukte tiden godt på blandt annet miljøtrening i tilsvarende bymiljø (med biler og mye folk) og koseturer i naturen. På dagen hadde jeg de ute i hundegården, men ellers var de med meg hvoren jeg var. En overnattingstur ble det også tid for – en spennende natt i Rogn brøst bua. Nå er endelig videoen klippet sammen

 

4 kommentarer om “Ei natt i gapahuk med valpene

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s