Ei natt i gapahuk med valpene

Etter ni dager hvor jeg og valpene hadde regjert her hjemme, kom endelig Kim og Mynte tilbake. Det ble et gledelig gjensyn både mellom to og firbeinte, sent lørdags kveld. Jeg sto litt bortenfor bilen da Kim slapp Mynte ut og hjertet slo salto i ren jubel over at Mynte viste gjensynsglede. Det var et kort og kjærlig møte, før hun satte i full gallopp rundt på tomta. Opp og ned, hit og dit med en hinsides fart. Du kunne se på henne at lykken var stor over å ha kommet hjem!

Se filmen av vårt høsteventyr

Tiden alene med valpene har vært veldig utviklende, både for meg og dem. Nå ble det ikke Mynte de diltet etter på tur, men jeg ble tryggheten i hverdagen. Det ble en ressurs å være alene med de for trening av innkalling og kontakt. Og jeg brukte tiden godt på blandt annet miljøtrening i tilsvarende bymiljø (med biler og mye folk) og koseturer i naturen. På dagen hadde jeg de ute i hundegården, men ellers var de med meg hvoren jeg var. En overnattingstur ble det også tid for – en spennende natt i Rogn brøst bua. Nå er endelig videoen klippet sammen

 

4 thoughts on “Ei natt i gapahuk med valpene

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s