En fremtid i ambulansen

Det skjer stadig endringer og siden jeg snakket inn denne videoen, har jeg snart fullført ambulanse vikarkurset. Jeg kjenner hjertet slå noen ekstra slag når jeg nå er inne i en ny læringsfase. Det er utrolig viktig for meg å kjenne at jeg hele tiden jobber for å vedlikeholde og videreutvikler kompetansen min. Vikarkurset drar inn kjente elementer fra sambandstjeneste i Forsvaret og ABCDE-drill er kjent skole i saniteten. Jeg får også en repetisjon og oppfriskning av sykdomslære fra sykepleien, på samme tid som jeg lærer mye nytt.

Jeg opplever en ny giv og ser stor overføringsverdi til min hverdag i hjemmetjenesten. I hjemmetjenesten jobber vi svært selvstendig og det er heller ikke uvanlig at vi står ovenfor sykdomsbilder som gjør at vi må tilkalle ambulanse. Jeg håper at jeg med mer trening stadig kan stå tryggere i utfordrende situasjoner, hvor liv og helse står i fare. Jeg gleder meg til jeg snart kan tre inn i de røde klærne…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.