Et sted å ta med hunden på ferie

Som hundejente har jeg reist mange steder med hund og har opplevd at det å ha hund fort blir vanskelig eller veldig dyrt på ferie. Nå har jeg begynt å se litt på hva mulighetene er her på Jære og vi opplever at vi bor på et av Norges vakreste steder. Fra stuen kan vi se ned til fjordkanten og videre utover mot Åmnes og Bolga. Sitter jeg på kjøkkenet ser jeg opp fjellsidene og fra badet ser jeg innover mot Bjørnskaret, hvor sabotørene fant veien mot Fykan kraftverk.

DELTA I SPØRREUNDERSØKELSE – Ta med hund på feire

Jeg og mannen min Kim har lyst å lage et fristed for flere likesinnede. Vi drømmer om å skape et sted, hvor det er like naturlig å ta med hunden på ferie, som barna. Uavhengig om du har familiehund, bruks -eller arbeidshund. For å få klarhet i hvordan vi best mulig skal klare dette, trenger vi hjelp fra deg. Jeg har laget fire enkle spørsmål som jeg blir veldig glad om du besvarer.

Jeg blir veldig glad om du deler linken til spørreundersøkelsen 🙂

img_6153
Å ha hund er mer en livsstil, enn en hobby
wp-image-1398526061jpg.jpg
De gode øyeblikkene blir bedre sammen med en hund…
img_6470
Vi vil skape husrom for to og firbeinte <3
wp-image-679970526jpg.jpg
Et sted å være både for den som trives best ute og den som trenger varme

2 kommentarer om “Et sted å ta med hunden på ferie

  1. Høres ut som en flott tanke å ha et slikt sted.
    Hundeiere i dag er jo også betalingsvilje, det er ivertefal min erfaring. Selv har jeg en mynstelender og vi har overnattet på en del turist hytter hvor man kan ha med hund, men man får jo Di mest nedslitte rom/ hytter. Har også ligget i vedskjulet sammen med hunden. Et slikt sted krever også en del store tiltalende luftegårder vil jeg tro. Spennene å se hvordan det blir.

    1. Takk for respons Jakob 🙂
      Vi prøver å samle så mye informasjon som mulig for å se på aktuelle løsninger. Både for å møte de som ønsker å gi litt ekstra men også for de som ønsker de enkle og litt rimeligere alternativene 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.