Tortilla pizza – til tur eller som trøst

Å være tjukling er ikke bare bare. Alt blir et ork, huset blir rotete, klesvasken vokser, hundene blir luftet og får ikke de lange turene, kjøkkenbenken fyller seg med oppvask og det sinnssyke suget etter karbohydrater…

Du kjenner kanskje igjen følelsen når du våkner, helt “tett i trynet” og ei hodepine som er til å dø av om du er dum nok til å bøye deg forover. Dette er typiske tegn på forkjølelse, gjerne i kombinasjon med rennende nese med gul/grønn guffe, sår hals og frysninger. Det føles ofte som feber, men termometeret motbeviser fort dette… Noen opplever også  miste matlysten og bli irritabel. Det med matlysten stemmer ihvertfall ikke på meg, som har konstant lyst på mat – enkel og god mat!

tortillas_corn
ikke sponset bildet, lånt av leverandør.

Siden vi bor i smart avstand til butikken, blir det ofte en løsning å lete i matskapet etter løsninger. I dag fant jeg noen taco lefser av mais – ååå disse kan anbefales, langt bedre enn de som er laget på hvetemel!. Jeg mikset en blanding av ketchup og tacosaus som pizzasaus og fordelte utover lefsene. Deretter la jeg på ost, fersk oregano (kan kjøpes i frosne små bokser, for oss som ikke har grønne fingre), løkringer, spekeskinke (som vi gravide kan spise om den er stekt! 😀 ), toppet med cherrytomat.

Jeg har ovnen på over og undervarme (har ikke varmluft) på ca. 220 grader. Pizzaen er ferdig når osten er gylden, ca 5-10 minutter. OBS! legg osten helt i kanten, så slipper du å få brente kanter.

mde
slik så de ut før de ble stekt!
cof
bon apetitt

Og du? halvsteken tortilla pizzaen, del den i to og klapp den sammen, pakk den i folie og du har super digg TURMAT 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.