Gammel VS Nytt?

Underveis i pakkingen hører jeg Kim stadig si -hva med denne? skal vi ha den? Jeg eeeelsker det gamle og finner verdi i historien de gamle servisene og serveringsfatene gir. Kim på sin side liker det moderne og kantete, noe som for meg er uforståelig…

Firkantede tallerkener? er ikke det veldig starten av 2000 tallet? Jeg husker jeg  jeg hadde noen kjempe store firkantede tallerkener jeg fikk med meg når jeg flyttet hjemmefra. Den gangen syntes jeg de var stilige, men siden fant jeg ut at de ikke passet inn i oppvaskmaskinen og de mistet sin sjarm….  Heldigvis er Kim raus, jeg får ta med meg de tingene jeg ønsker. Han finner riktig nok ikke verdi i de gamle tingene men han ser verdien av å slippe og kjøpe nytt senere. Vi setter altså ikke samme verdi på disse unike gjenstandene, men  vi blir ihvertfall enige 😉

sdr
Kim og jeg står og sorterer hvilke ting vi ønsker å ta med oss videre
cof
Et lekkert fat vi fant inne i noen av skapene vi enda ikke har tittet så mye i
cof
norsk produsert, Porsgrunn Proselen
cof
Ikke så lett å se, men dette har en nydelig mintgrønn farge
sdr
Vet du noe om disse formene? jeg elsker de og skulle gjerne vist mer
cof
Ei lekker kiste vi fant på stabburet. Denne blir fin i den nye stuen.

Vi flyttet til Nord Norge med få eiendeler. Det var aldri snakk om noe flyttebil, det vi tok med oss fikk vi inn i tre biler og så var det gjort. Vi flyttet derimot inn i et nærmest fult møblert hjem. Vi har rukket å bo oss inn og jeg liker kombinasjonene av det nye og gamle. Her i stua står blant annet min oldefars stol med heklet teppe som han søster heklet for han. Denne fikk jeg av min farmor etter å ha lagt min elsk på den for mange år siden. Det var ekstra gøy at det sto en lignende stol med et maken hekleteppe her fra før av og at vio nå har et par. Vi har blitt veldig glad i hjemmet vårt og ønsker å skape den samme gode atmosfæren i vårt nye hjem. Så nå pakker vi glass tøy, serviser, klargjør møbler og annet, mengdene tilsier at vi minst trenger en lastebil… Jeg hadde glemt hvor mye styr flytting kan innebære, ikke er det den enkleste plassen å få fatt på flyttebil heller. Det meste ordner seg heldigvis for snille folk sier de.

 

mde
Stolen etter oldefar, er den ikke fin? 😀 
cof
Vaskingen er en naturlig del av utflyttingen.
cof
Jeg skrubber bort fett fra ovn og skap
edf
Jiff og skrubb
sdr
Kjapp matpause må til…
cof
Sjefen pakker
cof
Svint – anbefales! denne 30år gamle stekovnen ser nesten ny ut 😀

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.