NAVNELEKEN – hva skal Lille hete?

Å finne navn til lille er jammen ikke lett. Nå trenger vi deres hjelp! I dag er jeg 17 uker på vei og om knappe to uker skal vi kanskje få vite om Lille er ei jente eller en gutt. Det skal bli deilig å få vite litt mer om mageboeren vår, men vi ønsker å ha navneforslag på begge kjønn FØR ultralyden – det gjør det ekstra morro når vi først får vite…

ENGELSK UTTALELSE

Vi begrenset oss først på navn som kan uttales på de fleste språk. Dette er fordi vi opplever at det er fint å få beholde sitt eget navn, uansett hvem vi snakker med og hvem vi møter. På en annen side mister vi mange av de tradisjonelle norske navnene av listen, så nå opplever vi at det ikke lenger er så viktig.

 

NORSKE NAVN

Det er mange av de gode norske navnene som blir hentet frem igjen og vi ser hvorfor. Det er mye stolthet i å være norsk og da er det fint å kunne ta med seg litt av vår kultur og arv som en del av barnets navn. Spesielt når foreldrene er så internasjonale som Kim og Vivian…

babynavn1

 

SPESIELLE NAVN

Det finnes mange unike navn som kanskje ikke er så vanlige. Disse får rulle litt på tungen og jeg har nå funnet flere navn som “smaker godt”. Det er ihvertfall veldig hyggelig om barnet slipper å blir Anne -L.T. i barnehagen, eller lille Anne…

 

NAVNEFORSLAG

Vi ønsker hjelp utenfra for å oppdage nye navn og alternativer på disse krokete stiene mot å finne det helt perfekte navnet til Lille – legg gjerne igjen kommentar her på bloggen eller på facebooksiden VIVIANSREISE

 

 

babyføtter

 

 

Toppbildet er lånt av mumsnet.com

Bildet i tekst er lånt av todaysparent.com

 

2 kommentarer om “NAVNELEKEN – hva skal Lille hete?

 1. Amelia
  Fride
  Mia
  Adelen
  Madeleine
  Alina
  Telle
  Elise
  Elle
  Tomine
  Lykke
  Milia
  Milla/ mille
  Annabelle
  Live
  Vida
  Aurora
  Belle
  Nala
  Noelle
  Bianca

  Caspian
  Milas
  Adam
  Isaiah
  Jasper/Jesper
  Luca
  Aleksander
  Patrick
  Matheo
   

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.