Fornyet med maling

Midt i all flyttingen fant jeg noen spann med med maling, som jeg helt hadde glemt. Litt senere gikk jeg forbi den kjedelige trehvite kommoden i gangen… Jeg ble stående å se på kommoden og kjente at det kriblet i kroppen. Gul, grønn og lilla mot det trehvite #stjerneriøynene

SYNGER: Stjerner i øya mine svir i meg sinnsykt   

Jeg elsker å bevare gamle møbler. Gjenbruk er ofte like bra som nytt synes jeg, disse gamle møblene har mer sjel. Og en kommode fra disse billigkjedene har langt fra samme kvaliteten som en god gammel trekommode.

cof
I gang med å male…

Jeg kunne ikke vente med å komme igang og satte frem noen avviser, hentet skuffene, fant frem en malingskost og vasket lett over treverket. Så var det bare å pensle i vei. Jeg er ikke helt ferdig med siste finish (les: siste strøk) men er så fornøyd med denne at jeg bare måtte vise dere!

cof
Her er det mulig å leke litt.

Denne blir lekker mot en mørk vegg, kanskje i den nye gangen?

cof
Hvilket mønster likte du best?

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s