Lastebilmord og ostepopp..

Jeg sitter i stua hjemme inntullet i et ullpledd og spiser ostepop mens jeg leser nyhetene. Nabolandet, mennesker vi nærmest snakker samme språket som, som har mye av det samme klimaet som oss og vi er vandt til å bo tett på og sammen med er nå angrepet. En lastebil kjørte ned mennesker en av Stockholms hovedgater , og til nå er tre personer døde og flere skadde…

Da føles det ganske absurd at jeg nyter ostepop her hjemme i stua. I dag kjenner jeg på medfølelse for våre kjære naboer og tenker samtidig på vårt eget lille land. Hva hadde skjedd om om det var midt i hjertet av Oslo og ikke Stokholm? Hva skal til før vi slutter å legge ned store deler av Forsvaret? Når skal det innvilges nok midler til å ha et Forsvar vi kan stå støtt med? Jeg føler ikke vi står like støtt nå når Trump leker med pengesekken og spakene i det Hvite hus…

 

Med et hjerte i sorg for Sverige og med et hjerte for landet sier jeg i dag;
ALDRI MER 9.APRIL

 

 

 

 

En kommentar om “Lastebilmord og ostepopp..

 1. Hjelper itte så mye på situasjonen med så tafatte politikere heller.
  Dem virker itte til å ta noe som helst innover sæ.
  Å at Børge Brende er i sjokk vitner mye om hvor lite han har tatt innover sæ av verdensbildet.
  Je personlig er itte overraska engang…langt mindre sjokkert…detta forventa je faktisk…

  Med mindre politikera tar tak i forsvaret vårt + stenger grensa/eller ihvertfall får kontroll over hva som kommer, så er det neppe veldig langt fram i tid at vi opplever noe lignende her….det er tusenvis som er her ulovlig, å som myndighetene itte aner hvor er…
  Å da er vel OSL Gardermoen, Oslo S, Regjeringskvartalet å Stortinget blant de farligste stedene å væra.
  Glad je bor langt utpå landet…her er det svært lite å vinne på et terrorangrep…
  Er vel griseheldige om dem dreper et tjuetalls mennesker.
  Virkeligheta blir heilt annerledes om dem tar noen av nevnte plasser…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.