Når kjæresten promper

I går kveld gikk jeg og Kim sammen på badet, vi har for vane å pusse tennene sammen før vi kryper til sengs. I går var ingen unntak..

Etter kveldritualet krøp jeg under dyna og la meg godt til rette. Kim kom like bak meg, men blir stående på innsiden av døren en stund. Jeg ser hvordan han bøyer seg lett fremover og får et salig uttrykk i ansiktet. Like etter kommer en lyd som minner om kraftig nytelse -åååhmm… Kim retter seg opp og ser litt uskyldig på meg. Litt irritert spør jeg hvorfor han ikke kunne ha brukt et par sekunder på den andre siden av døra FØR han slapp prompen?!

Jeg hadde ikke før sagt det før en intens lukt traff meg som et slag i trynet! Det var en ekte smyger, en lydløs gerilja med en voldsom lukt! POW liksom! Åååå fyyyy KIIIIM, lukk opp den døra. Jeg kaster dyna over hodet og drukner Kim sin elleville latter med deilig og myk dun. Jeg er reddet fra stanken et lite øyeblikk, men må snart trekke frisk luft.

promp1

Bildet er lånt av: Dagens.no

Lukta hang i leeeenge og det endte opp med latter, humoristisk kjefting og lufting på høyt nivå! Jeg er veldig glad for at mannen min kan slippe ei bønne foran meg og at jeg kan gjengjelde tjenesten for mannen min. For det er helt nødvendig å fise. Lufta må ut! Faktisk er det det 30 liter gass som skal gjennom tarmsystemet på et døgn. Av denne gassen er det ca 2,5 liter som slippes ut. Det tilsvarer et behov for å fise ca 15 ganger om dagen. Selv om det ikke er direkte farlig å holde igjen prompen kan det være smertefullt!

For mange er det å slippe en fis flaut og jeg for min del holder den gjerne inne til jeg er alene eller jeg er alene sammen med Kim. Å kunne prompe foran kjæresten eller mannen forteller litt om hvor komfortable vi er ovenfor hverandre. Jeg tørr fordi jeg har tillit til min mann og føler meg trygg sammen med han.

VIL DU VITE MER OM TARMGASS?

Professor: – Derfor bør du prompe

Kjendislege: Derfor bør du prompe foran kjæresten

Luft i magen (flatulens)

Oversiktsbildet er lånt av: dreamtime.com

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.