I det poetiske hjørnet

Det er livets vei som er lykken

 

Livet er som et forsøk på å nå toppen

Jeg klatrer opp, faller ned

Det verker i hele kroppen…

Jeg ønsker å stoppe

Eller, egentlig vil jeg hoppe!

For livet det venter ikke

Tiden vil som klokka tikke

Jeg vil leve og drømme

Jeg vil sette meg høye mål,

Og ikke bry meg om  andre vil dømme.

Det er ikke lykken jeg jager,

For det er veien mot målet

Som selve lykke lager!

Jeg bestemmer hva jeg vil med livet, det samme gjelder deg! Det er aktive valg som tar mennesker mot målet. Det er drømmere som tørr ta sjansen og sette seg mål og delmål som når frem. Og noen ganger er det de to skrittene du må ta tilbake fra veien mot lykke, som peker ut den riktige stien. En rett vei er kjedelig, jeg tror lykken skapes når vi aldri gir opp, når vi stadig utfordrer oss selv, setter nye mål, når vi reiser oss etter å ha falt og lar hindringer bli en del av utfordringene. For en hindring kan virke umulig – en utfordring er bare en mulighet som krever litt ekstra!

cropped-wp-1459357848201.jpeg
Jeg vet hva jeg vil med livet – Gjør du?

I dag har jeg lyst å benytte meg av Tonje Blomseth sitt motto:

IKKE følg strømmen – FØLG DRØMMEN

 

Diktet er skrevet av Vivian L. Tidemann

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.