Velkommen inn i stua

På to uker har jeg og Kim flyttet oss fra Nord Norge til Trøndelag. Vi har kommet godt i gang med å skape et hjem og i dag ble det en gledens dag å endelig få ei ryddig stue.

Vi har mange planer for vårt nye hjem, men som flokkleder er det en ting som alltid kommer først – Hundene! Nå er det jo båndtvang periode og siden valpene er i den verste tennåringsalderen, trenger de å løpe. Å få strekke ut, leke og avreagere er kjempe viktig for hoder som jobber og det må vi finne en løsning på. I helgen startet vi med å gjerde inn tomta som er knapt et mål. Mer om materialvalg og metode for oppsett av gjerdet kommer.

bty
Det er litt begrensede å være gravid, men jeg pg spettet fikk et godt samarbeid
cof
De tunge løftene ordner Kim

Selv om hundene er viktig liker også vi tobeinte å ha det fint rundt oss. Selv blir det fort kaos i hodet om jeg har mye rot rundt meg. Derfor er det ekstra deilig å i ha fullført stua nå i dag.

cof
Sofa hjørnet, hvor sofaen er et friskt pust
cof
Gamle møbler vi har bragt med oss fra Jære
cof
Teak er stilrent, retro og tidsriktig
cof
Gyngestolen er prikken over I’en… hadde vi bare hatt nok plass.

Jeg elsker å bevare det gamle og heller dra inn noen moderne elementer. Naturfarger ligger mitt hjerte nærmest og den blå sofaen løfter teakmøblene slik at stua ikke blir tung. Farger og gulv er slik det var da vi flyttet inn og får være slik til vi er ferdig ute. På lang sikt skal veggen mellom stue og kjøkken slås ned slik at rommene blir mer åpne. Fargevalg på vegger og gulv er i planleggingsprossesen enda 😉

Hvordan har du kombinert dine teakmøbler med farger og moderne innslag?

 

 

2 kommentarer om “Velkommen inn i stua

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.