Sjekk kjerra mi

Okei da, det er ikke mi men vår kjerre jeg kjører. Men herregud for en fantastisk god følelse å rulle avgårde i en real firehjulstrekker….

Jeg var ei skikkelig bil-jente når jeg var ung og har fortsatt et godt øye til kjøretøy. Det må gjerne ha store hjul og bromme litt ekstra. Som lastebilsjåfør sivilt og tidligere vognfører i Forsvaret er jeg nok litt preget av hva som teller. Men fortsatt har biler som minner om Barbie sin hestebil plass på minnet. Selveste Barbie kjørte nemlig Land Rover med hestehenger bakpå og for å være ærlig så er nybilen i samme gata.

Skjermbilde 2017-09-05 kl. 19.31.32Skjermbilde 2017-09-05 kl. 19.31.18Skjermbilde 2017-09-05 kl. 19.31.44

Mitsubishi Outlander 2014 modell, har en rå kraft og trekker tunge last dit vi ønsker å ferdes. Hestehengeren er derimot byttet ut med hundehenger og høytalerene som skulle ha fått kjerra til å dunke er byttet ut med barnesete og barnevogn. Likevel imponerer outlanderen med sitt musikkanlegg, sin komfort og kjøresikkerhet. Ikke minst er den lekker å se på og jeg smiler bredt – et smil som nok varer ei stund 😄

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.