Løp fra Halloween

Halloween sto for tur, men med 1,5meter gjerde i et ukjent nabolag slukket vi utelampen….

Middagstips nederst i innlegget

I år byttet jeg ut skumle fakter og godterier med en frisk løpetur i duskregnet. Det var litt som å løpe i et eventyr det små hekser, spøkelser og vampyrer vandret i gatene i håp om å samle litt godsaker i ei bøtte.

Min siste dag på antibiotika ble min start på målet, minus fem før jul. Og det gikk overraskende greit. Jeg startet med ca 2,5km med litt ulent terreng, perfekt for å bygge motivasjon og for å sette i gang kroppen. Når det er lenge siden jeg har trent, synes jeg det er viktig å komme hjem med en god følelse av at jeg lett kunne løpt en kilometer til. Da blir dørstokkmila mye kortere neste gang. Og jo flere ganger jeg og du forserer dørstokkmila, jo sterkere blir vi.

 

 

Dagens middag

Kjøttboller i tomatsaus, servert med grov pasta og salat.

cof
Jeg gjorde klart kjøttbollene dagen før, så da ble det lettvint for mannen som serverte meg mat i dag 🙂

Kjøttboller

400g karbonadedeig

1egg

1ss brødsmuler

Ønsket krydder

– jeg brukte paprikapulver, spisskummen, salt og pepper. Men utenfor amming vil jeg anbefale hvitløk og vårløk 😉

Rør massen sammen og form små boller i hånden som du forsteker.

 

Kok opp to bokser hakket tomat sammen med ønsket krydder og 1ss honning (eller kokosblomstsukker/annen søtning). Legg de forbrunede kjøttbollene og kok i ca 10min.

Server med salat og grov pasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s