AnnaBamsen’s Julekalender

Hei, jeg er Annabamsen og jeg eeeeelsker julen, gjør du?

Annabamsen ble til i desember 2016. Hun som vanligvis sitter stille på hyllen i gangen med den gulesløyfen, fikk plutselig en dag nisselue og egen stemme.

Jeg og Kim bodde da i det gule huset på Jære og skulle feire julen der med mine foreldre og svigerforeldre. Og midt i all gleden ble savnet etter min søster sin familie og spesielt mine tantebarn veldig stor. Det var da idéen om å lage julefilm ble til og AnnaBamsen vokste frem som en viktig karakter. Hun kunne nemlig være flere steder på en gang og gjorde en hel masse sprell, til stor glede for barna. Jeg tror selv de voksne koste seg litt.

Vil du se Julefilmen hvor AnnaBamsen fikk nisselue og egen stemme?

Julen forsvant og AnnaBamsen tok av seg nisselua, men tantebarna glemte henne ikke. Da de kom i vinterferien hadde de store forventninger til hva Annabamsen kunne finne på. Da ble det liv i den lille bamsekroppen og nok en gang fikk hun egen stemme. Som leker flest lever AnnaBamsen mest når ingen ser henne og slik ble det poppcorn i sofaen, legofly som ble til helikopter og mange små overraskelser gjennom hele vinterferieuken.

Og slik har AnnaBamsen igjen fått stemmen sin denne søte adventstid. Du kan se noe fra AnnaBamsens julekalender nedenfor her og vil du se mer av henne kan du følge viviansreise på snapchat.

Snapchat-1478814040

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.