Kan mammaer ha store drømmer?

Når jeg gikk gravid følte jeg at jeg måtte gi slipp på veldig mye. Det var litt som å se drømmene forsvinne mellom fingrene mine…

 

Jeg viste jo ikke da hvor fantastisk det er å bli mamma, for det er det faktisk ikke mulig å forstå før du har lille i armene. For meg ble det å bli mamma en berikelse og jeg har vært i en strevsom, morsom og fantastisk boble nå i fire måneder.  Min mammaboble har nå  små sprekker som slipper inn lysglimt fra verden utenfra og sammen med disse lysglimtene kommer drømmene sakte men sikkert tilbake. Tankene fra svangerskapet er snudd fra å tro at jeg gav slipp på drømmene mine er borte. For mammaer kan følge drømmene sine selv om vi har barn! Jeg tror til og med at det er sunt. Å ivareta seg selv og sine drømmer mener jeg er å være et godt forbildet for barna. Så er det å finne den gyldne middelvei for meg og min familie – hvis ikke blir det fort mye dårlig samvittighet og det er ikke sunt for noen.

 

Hva er din drøm?

finnmarksløpet1
Dette er min drøm, FL-1200 innen 2026 (bildet lånt av http://www.finnmarkslopet.no

 

Featured image er lånt fra http://www.uit.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.