Vivian gjør som P3 Line

P3 Line – jeg digger deg!!! 😃

Her sitter jeg, 31år gammel nybakt mamma, med 8kg for mye, tigermerker og et par valker for mye. Selv om jeg er voksen, så har jeg mange av de samme tankene som da jeg var 15år. Skulle ønske jeg ikke hadde valker på ryggen, jeg savner kroppen min som for under to år siden var veltrent. Nå disser magen, puppa er skeive og jeg tenker at jeg helst vil gjemme meg bak klær…

 

Og så kommer du, fine Line Elvsåshagen. Du setter ord på tanker og følelser både 15åringer og oss 30åringer føler, i «Line fikser kroppen». Så nakent og ektehar viser du at kropp er kropp, med cellulitter, valker på rygg og mage, små og store mager. Line er åpenlyst flau, har mye glimt i øyet og selvironi i jakten på å trives i egen kropp. Den lille serien med 6 episoder berører meg på mange måter og jeg kjenner jeg lar meg engasjere. «Kropp er kropp – la oss elske den som den er».

Nå skal jeg lene meg tilbake og la meg inspirere av Line, for det er sant, VI trenger å bli mer glad i egen kropp ❤😘

Se på Line du også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.