GRATIS SJEKKLISTE for telttur med baby

Jeg har teltet mye før og friluftsliv har vært en naturlig del av livet mitt. likevel ble alt så mye vanskeligere da jeg ble mamma. Bekymringene ble flere og dørstokkmila lengre. Men sannheten er at mye er gjort når planleggingen, sjekklisten og pakkingen er i boks.

Nettopp derfor deler jeg sjekklisten som jeg og min gode venninne Bodil brukte da vi to tok med våre to jenter på under ett år på telttur. Deler den nå med dere, bare last ned og start pakkingen. antallet er ikke påskrevet, så kan samme listen brukes om det er for ett døgn eller flere 🙂

 

Last ned din egen pakkliste her: Viviansreise_Tur_Sjekkliste

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s