Hvordan pakke tursekken – på tur med barn

Det er mange måter å pakke sekken på, men slik gjør jeg det for at det skal være enklest mulig når jeg kommer frem. For med små barn på telttur er det ingenting som er så viktig som å ha system i sakene. Uten “utstyrskontroll” kan det fort bli en dårlig opplevelse. Når teltet ligger lett tilgjengelig kommer det fortere opp, det gir mer rom for kos! Likeså må bleier og nødrasjoner/mat være gripbart til enhver tid for å hindre at de små får lavt blodsukker.

se den korte videoen på hvordan jeg har løst det:

 

 

mitt beste tips er å prøve deg frem, men ha et mål om å pakke sekken likt hver gang – da blir det å ha orden i sekken og teltet lettere for hver tur du/dere gjennomfører.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.