Tjukka skal på tur

Midt i kaoset av alt som skjer med ny jobb, oppsett av gjerde og bygging av hundegård så tar jeg en pause! På fredag skal jeg på min første overnattingstur på lenge her i Trøndelag. Det blir definitivt min første tur som gravid og det blir helt klart den første turen med tre malamutter.

bty
6mnd gravid er vel ingen hindring vel?

Jeg har er ikke firkantet og jeg er elendig på å holde meg innenfor rammer. Jeg liker det som er rundt, har kurver og det som tilfører livet overraskelser og mening. Livet er dynamisk og som 6 mnd gravid er det helt naturlig at hodet kretser rundt lille i magen. Lidenskapen, jobben, hobbyen og hverdagslivet sklir inn i hverandre og det er stadig vanskeligere å bare ha en ren friluftsliv blogg. Så nå har jeg tatt et valg, jeg er Vivian: hundeelsker, frilufts-entusiast, selvutnevnt hobbykokk, livsnyter og perfeksjonist, på tur til å bli mamma for aller første gang…

“Vil du værra med så heng på!”

Med fokus på TURGLEDEN skal vi ta med oss tarp, sovepose og digg mat. Alt dette skal du få ta del i, for komfort og turmat er veldig viktig! Jeg vil også dele om min opplevelse av å ligge ute når magen begynner å ta stor plass og litt om hvordan det er å få sekken til å sitte på ryggen med en kul på magen.

IMG_20170524_122945.jpg
Tjukka jogger mens mannen kommer etter med nødløsning… 😂👍

Hva er ditt favoritt turmål i nærområdet?

 

 

2 kommentarer om “Tjukka skal på tur

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.