Fra Grønmo til Rundvann

Endelig kom sola for fullt! Det er noe fantastisk som skjer i kroppen når sola titter frem og får fult utspring. Jeg får mer energi, jeg blir gladere og hverdagen føles så mye lettere. Kjenner du deg igjen?

På mandag bestemte vi oss for å komme oss i marka for å nyte det deilige været. Vi la frem klær og sekkene ble klargjort kvelden før. Valget om å spise middag ute i naturen var enkel, men for å spare tid og planlegging valgte vi å spise frysetørket mat. Det er overraskende mange gode smaker det finnes i slike felt rasjoner, bare vannet får trekke lenge nok…

wp-1462913224140.jpeg
KIM         De gale lever godt 😉      VIVIAN

wp-1462913205806.jpeg

Se filmen fra turen nederst i innlegget

Når vi kom hjem fra jobb var det bare å skifte klær og komme seg i bilen. det føltes utrolig deilig å slippe å stresse med noe og rot her hjemme, rot fikk være rot. Vi kjørte til Grønmo og parkerte like ved golfbanen, derfra fulgte vi skiltingen inn mot Østmarkskapellet som er ca 2.5km. Planen var å gå de siste 300 meterne inn, men det var så vakkert ved Rundvann i dag, at vi like gjerne gjorde klar mat der. Etterhvert kom også slakklina opp og vi fikk selskap av Marie som er en god venninne av meg.

Mens vi satt å koste oss med nøtter nede ved vannkanten fikk vi selskap av herr og fru And. De var enten veldig tamme eller fryktelig sultne, kanskje en blanding av begge. Uansett så kom de helt opp til oss og lot seg mate fra hånden, til min store glede. Vi google litt på nett og fant ut at nøtter og gjerne peanøtter egner seg fint som fuglemat og at det er greit å fore ville fugler og de kommende barna deres også kan nyte godt av at foreldrene er godt fødd. Så til alle andre som finner glede i å mate fuglene – kos dere!

wp-1462913173529.jpeg

wp-1462913119317.jpeg
Koser meg stort når jeg kommer så tett innpå dyra

Etter fuglematingen ble det lekt litt med slakklina, før sola begynte å takke for seg og vi vendte snuta i retning parkeringsplassen. Det er ganske deilig å komme hjem og ta en time i sofaen uten å gjøre noe, før senga venter.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

2 kommentarer om “Fra Grønmo til Rundvann

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.