71 grader nord – som deltaker?

Jeg reiste til Oslo på onsdag med en kriblende følelse i kroppen. Etter å ha sett Norges vakreste eventyr (som programmet 71grader nord kalles) på TV ønsket jeg å være deltaker. Nå dro jeg til Oslo etter å ha fått mulighet til å møte til intervju for Nordisk Film som velger ut deltagerne til årets program…

 

0m0a4357mattibernitz71gn2016pgm02
Bildet er lånt av av GD
71grader2
Bildet er lånt av Toyota Norge

I november var jeg på besøk hos min beste venninne i Alta. En kveld satt vi å så på TV da reklamen dukket opp, 71grader Nord søker nye deltakere. Tanken om å delta surret hele kvelden og da Linn gikk for å legge seg tok søknaden form. Det var utallige spørsmål, som jeg besvarte så godt jeg kunne. Det er ikke så enkelt å skulle selge seg selv, men samtidig er det å legge bort janteloven, den eneste måten å nå målet på. Det var egentlig ganske fint å få litt oppfriskning på de siste årenes beste opplevelser…

Etter å ha lastet opp bildene var jeg klar for å sende søknaden, men det var ikke mulig uten å laste opp en video med 60sekunder. Så jeg dro på boblejakk, tredde på.meg lua og gikk ut i nattemørket for ikke å vekke de andre i huset som sov. I minusgrader under lyset fra ei utelampe sto jeg og filmet meg selv. Nå skulle jeg fortelle hvorfor de skal velge akkurat meg. Årets kleineste kortvideo ser du her:

 

Så hvordan gikk intervjuet? det skal jeg fortelle om i morgen, for nå er vi bedt bort på pizza 😀

4 kommentarer om “71 grader nord – som deltaker?

  1. Hei Marius.
   Det var et gruppe intervju hvor du står foran alle og presenterer deg selv. Det føltes uformelt og hyggelig. Det var god stemning i gruppa. Tenk litt over hva du vil de skal vite om deg 🙂

 1. Hei! Jeg holder på med søknad og kommer ikke videre før immigrasjonsår er svart🤣 Kan jeg spørre deg hva det er evt hva du skrev?:) Søkte det opp, men ingenting om det men bloggen din kom opp:)

  1. Hei Hege! Så utrolig spennende !
   Jeg søkte litt på impuls så husker dessverre ikke hva jeg svarte 🙄😅🙈 ønsker deg masse lykke til 😃

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.