71 grader nord – som deltaker?

Jeg reiste til Oslo på onsdag med en kriblende følelse i kroppen. Etter å ha sett Norges vakreste eventyr (som programmet 71grader nord kalles) på TV ønsket jeg å være deltaker. Nå dro jeg til Oslo etter å ha fått mulighet til å møte til intervju for Nordisk Film som velger ut deltagerne til årets program…

 

0m0a4357mattibernitz71gn2016pgm02
Bildet er lånt av av GD
71grader2
Bildet er lånt av Toyota Norge

I november var jeg på besøk hos min beste venninne i Alta. En kveld satt vi å så på TV da reklamen dukket opp, 71grader Nord søker nye deltakere. Tanken om å delta surret hele kvelden og da Linn gikk for å legge seg tok søknaden form. Det var utallige spørsmål, som jeg besvarte så godt jeg kunne. Det er ikke så enkelt å skulle selge seg selv, men samtidig er det å legge bort janteloven, den eneste måten å nå målet på. Det var egentlig ganske fint å få litt oppfriskning på de siste årenes beste opplevelser…

Etter å ha lastet opp bildene var jeg klar for å sende søknaden, men det var ikke mulig uten å laste opp en video med 60sekunder. Så jeg dro på boblejakk, tredde på.meg lua og gikk ut i nattemørket for ikke å vekke de andre i huset som sov. I minusgrader under lyset fra ei utelampe sto jeg og filmet meg selv. Nå skulle jeg fortelle hvorfor de skal velge akkurat meg. Årets kleineste kortvideo ser du her:

 

Så hvordan gikk intervjuet? det skal jeg fortelle om i morgen, for nå er vi bedt bort på pizza 😀

Legg gjerne igjen tips, råd eller bare en kommentar :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s