Sa brura…

Å herregud, jeg skal gifte meg! Kan du tro det?

Jeg kjenner nervene krible i kroppen for første gang, siden Kim gikk ned på kne i snøen. Jeg har hatt stålkontroll til nå. Eller ihvertfall har jeg likt å tro det.

Men nå som det bare er to dager til jeg skal på med sminke, opp med hår og inn i kjolen, er jeg ikke lenger så sikker. For klær, hår og sminke er bare en liten del av kaka! Når jeg har tredd inn i prisesserollen skal jeg gå opp en trang gang, mens alle ser på meg. Ja bortsett fra den ene lure som kommer på å se opp mot ansiktet til brudgommen. Jeg tipper det kan være vel så interessant å faktisk se hans respons på en dag som denne.

 

De siste dagene har vært et evig VIVIANSIRKUS! Vivian skal ha undertøy, vivian trenger sminke, vivian må ha brudehår. Meg, meg selv og jeg har fått hjelp av venner, forlovere, svigerforeldre og mamma. Ikke minst mamma har stått på hodet for min skyld disse siste dagene. Jeg er evig takknemlighet, for turen ut av turbuksa har faktisk vært langt tøffere enn jeg hadde forventet…
“Oooowhæ! jeg ser ut som ei sminkedukke!?”. “Neida Vivian, dette er en snill form for bryllupsminke dette….” “AU!”, mamma prøver å få inn hårnålene på oppsettet. Det føles ut som håret rives og slited til alle kanter og bauer. Det er hardt å være hårsår når du er brud!

Jeg følte meg likevel ganske fin etter klipp og styling… 😊
Viste du forresten at brudekjolen ser penest ut når korsetten er stram? Aller helst skulle jeg vel ikke ha pustet på selveste bryllupsdagen.u heldig for meg så er jeg er både glad i å leve og å spise… Og blondeundertøy, hvem fant egentlig opp det? Helt ærlig? jeg har kjøpt den største bestemortrusa du kan drømme om og jeg akter å bruke den. Helt sant! Hva som er under kjolen velger jeg selv og det skal ihvertfall være behagelig!

Mens jeg konsentrerer meg og meg selv fikser Kim blant annet kirkeprogrammet… 💍
Men gleder jeg meg? JA! det gjør jeg. Jeg gleder meg til Kim får se meg i kjolen, jeg gleder meg til å møte øynene hans på tur opp kirkegulvet og jeg gleder meg til å si ja. Når den viktigste delen er gjennomført gleder jeg meg vilt til å dele den fantastiske dagen med familie og venner. <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.